Vind (weer) levensgeluk door stress en vermoeidheid achter je laten.

Speciaal voor ondernemers (die tot zichzelf willen komen)

Wie wil er niet groeien en vooruitgang boeken in het leven? Dat wil jij als ondernemer toch ook?

Ieder mens heeft een innerlijk verlangen om te groeien en levensgeluk te vinden. In onze samenleving is er aan niets gebrek en toch zijn we ongelukkiger dan ooit. Er wordt erg veel van je gevraagd. Door anderen, maar ook door jezelf. Dat kan een hoge tol eisen. Herken je symptomen als oververmoeidheid, rusteloosheid, slaapproblemen en stress? Dan is de kans groot dat de balans in je leven zoek is.


Verwachtingen van anderen


Naar mijn mening wordt disbalans vaak veroorzaakt, doordat de focus buiten jezelf ligt. Veel mensen zijn gericht op bevestiging en erkenning van anderen. We leven in een wereld die voortdurend naar buiten gericht is. Van jong af hebben we aangeleerd om ons aan te passen aan de verwachtingen van anderen. Hierdoor streef je vaak doelen na die niet van jezelf zijn. Terwijl groei en levensgeluk juist ontstaan als je luistert naar wat je zelf wilt. Pas als je echt weet wat je eigen behoeften en verlangens zijn kun je groeien en gelukkig zijn.


Als je focus naar binnen gericht is, kun je groeien en levensgeluk vinden!


Daarom inspireert de Hawaïaanse levensfilosofie mij zo enorm. Deze filosofie gaat ervan uit dat we zelf 100% verantwoordelijk voor ons leven zijn en hoe we omgaan met wat er op ons pad komt.

Dat kan natuurlijk erg confronterend zijn. Je hebt immers niet alles in de hand en kunt zorgen of verdriet hebben. Maar als je zelf de volle verantwoordelijkheid neemt, dan kom je in je kracht te staan en neem je regie over je leven!

Met een zingevingssessie leg je de focus weer naar binnen en word je weer in je kracht gezet. Dat doe ik door technieken toe te passen uit de traditionele Hawaïaanse geneeskunst. Door Lomi Lomi massage en ademhalingsoefeningen kun je die eigen kracht weer voelen en ervaren.

Ervaar zelf hoe een zingevingssessie ervoor zorgt dat stress en vermoeidheid plaats maakt voor levensgeluk en helderheid. Hoe zo’n sessie eruitziet?

Een zingevingssessie wordt altijd individueel op jou afgestemd en bestaat uit een aantal gesprekken, een Lomi Lomi massage en andere technieken uit de Hawaïaanse geneeskunst.

De eerste sessie duurt 150 minuten en wordt gevolgd door 5 sessies 90 minuten op verschillende dagen. Zo heb je echt de tijd om tot jezelf te komen en stress en vermoeidheid achter je te laten.

Het tarief voor een zingevingstraject is € 1010,35 en is inclusief 21% BTW (€ 835,- excl. BTW).

hoe stress verminderen

Sarah Mur Lomi Lomi Practitioner

Op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomen

Lomi Lomi massage ervaringen

De Lomi Lomi Nui van Sarah was de eerste Lomi die ik ervoer. Ze heeft mijn lichaam met mijn ziel verbonden en heeft alles wat ik tot dan toe aan massage had ervaren ver overtroffen en mij een compleet nieuw gevoel van welzijn laten voelen. Ik heb sindsdien ook andere Lomi Lomi massages ervaren, maar nog geen enkele die bij die van haar in de buurt gekomen is. Dank je Sarah.

De verrassing was erg groot - ik kon voor het eerst in mijn leven echt ontspannen en loslaten. Lichamelijk en ook mentaal. Daarna voelde ik me helemaal anders, gewoon een fantastisch gevoel! Ik heb sindsdien regelmatig ook andere behandelingen ervaren, maar die Lomi Lomi ervaring bij Sarah was de intenste en aangenaamste!

Lomi Lomi massage ervaringen

Op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomen