Lomilomi Massage Behandeling

Zoek je rust en ontspanning of wil je gewoon graag eens een Hawaïaanse Lomilomi massage uitproberen? Of houdt jou een thema, een levensvraag of trauma al langer bezig? Ben je in een moeilijke situatie beland, heb je een groot verdriet of veel stress? Er zijn veel redenen te bedenken om een keer een afspraak te maken – en veel mogelijkheden! Mijn behandelingen zijn altijd maatwerk en stoelen op de traditionele Hawaïaanse levenswijsheid en heelkunst.

Bij een behandeling werken wij altijd met body, mind en spirit om jou weer in balans te brengen. We beginnen elke behandeling met een gesprek over wat er bij jou speelt. Bij de massage gebruik ik traditionele massagetechnieken om bewustzijn te creëren, dat wat vast zit weer in beweging te laten komen en dat wat niet meer nodig blijkt los te kunnen laten.

Helderheid te krijgen in een moeilijke situatie is een proces. Één enkele behandeling is altijd waardevol. Vaak zal er ook behoefte zijn aan een vervolg. Een traject is altijd maatwerk en krijgt vanzelf vorm als daar behoefte aan is.

Een paar praktische dingen

Of je een Lomilomi massage met olie of zonder olie kiest is een kwestie van waar jij denkt je het prettigst bij te voelen. Verder is het heel waardevol als je voor een behandeling genoeg tijd in kunt plannen en niet meteen naar een volgende afspraak moet. Mijn cliënten zeggen vaak dat ze na een behandeling graag rust en tijd voor zichzelf hebben. 

Lomilomi Sessie (zonder olie)

Een Lomilomi Sessie duurt 1,5 uur (90 minuten).

We beginnen met een gesprek om helder te krijgen wat er bij jou speelt, gevolgd door een massage zonder olie. Het beste breng je een gemakkelijk zittende korte broek en t-shirt mee.

Het tarief voor een Lomilomi Sessie is € 125,25 en is inclusief 21% BTW.

Lomilomi Massage (met olie)

Een Lomilomi Massage duurt 2 uur (120 minuten).

Deze behandeling beginnen we – naast het gesprek – ook met een voetenbad, gevolgd door een massage met rijkelijk, hoogwaardige olie. Badjas en slippers liggen bij aankomst al voor je klaar.

Het tarief voor een Lomilomi Massage is € 167,- en is inclusief 21% BTW.

Lomilomi Verdiepingssessie (met veel tijd)

Een Lomilomi Verdiepingssessie duurt 3 uur (180 minuten).

Heb je het gevoel meer tijd nodig te hebben voor je verhaal? Tijdens deze sessie gaan we dieper in op een onderwerp dat jou bezig houdt. De behandeling wordt individueel op jouw wensen en behoeftes afgestemd. We voeren van tevoren een telefonisch intakegesprek.

Het tarief voor een Verdiepingssessie is € 334,- en is inclusief 21% BTW.

Zingevingssessies voor ondernemers

Vind levensgeluk door in je kracht te komen. Een traject speciaal voor ondernemers.

Meer informatie over een zingevingstraject lees je hier.

Lomi Lomi massage behandeling

Op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomen

Doe een fantastische ervaring cadeau!

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau maar heb je geen idee wat je moet kopen? Doe eens een ervaring cadeau! Wat is er mooier dan je leven te verrijken met nieuwe ervaringen?

Lomi Lomi massage is een behandeling waar de ontspannen levensvreugde van de Hawaiianen in te voelen is.  Een ervaring om nooit te vergeten!

Lomi Lomi ervaringen

Voor mij was de lomilomi massage geheel nieuw. Ik had er ooit van gehoord maar het nooit ervaren. En het blijkt een bijzondere ervaring. De volle aandacht, de deskundigheid van Sarah, de intentie voelen zowel lichamelijk als geestelijk, alles met zoveel rust. De warme olie, de respectvolle aanraking; je voelt je aan het eind van de sessie a.h.w. weer als nieuw.

Ik kan het iedereen aanraden in deze tijd van veel prikkels en jachtig leven. Geef het jezelf maar eens cadeau, heb ik ook gedaan en bovendien een leuk cadeau om een ander te geven misschien...

Ruth S.

Lomi Lomi massage Zutphen IJsselkade

Bezoekadres

Lomilomi Praktijk Sarah Mur
IJsselkade 8
7201 HB Zutphen
Contact opnemen >

Openingstijden