Lomi Lomi massage ervaringen
Wat anderen er over zeggen

Lomi Lomi massage ervaringen

Lomi Lomi massage,
een fantastische ervaring!

Eigenlijk zou massage geen luxe mogen zijn, of een hulpmiddel van de fysiotherapeut omdat het lichaam al vastgelopen is. Ik ben van mening dat het net als zuiver drinkwater en goed voedsel voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Er schijnt in Thailand een koning te hebben geleefd, die voor al zijn onderdanen 1x per week een massage verordende. Zo een wijs man…!

Een Lomi Lomi massage is niet te omschrijven – je moet gewoon een fantastische ervaring op willen doen!

Sarah Mur massage praktijk IJsselkade Zutphen

Sarah Mur | Lomi Lomi practitioner 

Lomi Lomi massage ervaringen

De Lomi Lomi massage behandelingen die Sarah verzorgt, heb ik als allesomvattend ervaren. Daarbij gaat het om zowel de uiterst zorgvuldige en prettige intakes als de impactvolle massages die met volledige aandacht en liefde worden gegeven.

Eigenlijk behoren de behandelingen in de Lomi Lomi massage praktijk van Sarah Mur tot de primaire levensbehoefte van ieder mens. Om dit goed te begrijpen is er maar één mogelijkheid en dat is het te ervaren.

Sarah is oprecht geinteresseerd en met echt oog voor wat je nodig hebt. Daarnaast zijn de massages heerlijk voor lichaam en geest. Ze neemt ook overal de tijd voor en geeft ruimte om zelf dingen in te brengen en kan goed met mij reflecteren over wat er speelt.

Ik kwam de eerste keer voor een ontspannende Lomi Lomi massage, maar ik kreeg veel meer. Ik kreeg veel positieve energie, omdat Sarah veel liefde en aandacht in haar werk legt. En zij herkent al meteen de klachten in je lichaam, want zij kent het verband tussen lichaam en geest. Op zoek in een nieuwe levensfase is zij erg behulpzaam en blijft je volgen met zorgzame aandacht. Een warme persoonlijkheid die je zeker moet ontmoeten.

Wat een fijne, warme en kundige vrouw is Sarah. Ze luistert tussen de regels door. Heb onwijs genoten van m'n eerste lomi lomi ervaring. Ik voel dat m'n lijf in beweging is gezet en het weer meer kan stromen. Een heuse aanrader!

De Lomi Lomi behandelingen van Sarah, zouden eigenlijk tot de eerste levensbehoeften moeten worden gerekend. Daar waar de moderne mens zich inmiddels volledig heeft verloren in stress, data en oppervlakkigheden, zijn haar massages de strohalm tot onze eigenlijke kern. Hoe vaker je gaat, des te groter de kans, dat je steeds verder geraakt wordt door de meest essentiële vorm van communicatie: aanraking. Pure en oprechte aanraking. En daarin is Sarah groots. In al haar bescheidenheid en prettig voorkomen schuilt een prachtig en liefdevol mens, geheel bereid om jou mee te nemen naar dat kernachtige gevoel. Ervaar wat het je doet en geef je over aan haar bekwame handen. Er gaat een inmiddels geruisloos en langzaamaan gesloten wereld weer compleet voor je open. En als je dit bovenstaande maar vaag vindt, moet je gewoon niet gaan, want met vaag heeft Lomi Lomi echt helemaal niks te maken. Ga dat nu maar eens zelf ervaren!

Na een traumatische gebeurtenis kwam ik bij Sarah terecht. Mijn lijf en geest hadden een andere focus nodig. Er kwam bij deze sessie fysiek en mentaal veel los. Sarah liet mij niet los en belde daarna om te vragen hoe het mij was vergaan.

In de gedachte dat het bij deze sessie zou blijven was ik blij verrast dat zij twee maanden later weer contact met mij zocht om te vragen hoe ik mij nu voelde. We hebben toen besloten een vervolg te geven aan de eerste sessie. Nu een aantal behandelingen later merk ik dat mijn wereld er langzamerhand weer wat zonniger uitziet. Sarah behandelt met veel compassie voor lijf en geest, dat werkt bevrijdend. Ze verstaat niet alleen haar vak maar is bovendien een heel mooi mens.
Dank je wel Sarah!

Liefdevolle aanraking.
Gisteren werd ik gekoesterd in een Lomilomi massage. Wat een magische ervaring! Op een bed van amandelolie dansten Sarah's handen over mijn lichaam. Soms stevig en dan weer zacht en teder. Heel fijn om te voelen hoe afgestemd zij is.
Ik beveel haar graag van harte bij iedereen aan.

Voor mij was de lomilomi massage geheel nieuw. Ik had er ooit van gehoord maar het nooit ervaren. En het blijkt een bijzondere ervaring. De volle aandacht, de deskundigheid van Sarah, de intentie voelen zowel lichamelijk als geestelijk, alles met zoveel rust. De warme olie, de respectvolle aanraking; je voelt je aan het eind van de sessie a.h.w. weer als nieuw.

Ik kan het iedereen aanraden in deze tijd van veel prikkels en jachtig leven. Geef het jezelf maar eens cadeau, heb ik ook gedaan en bovendien een leuk cadeau om een ander te geven misschien...

Bij Sarah een uitgebreide 'Lomi Lomi zingevingssessie' gevolgd. We begonnen met een inspirerend en reflecterend gesprek over onderwerpen die voor mij belangrijk waren. Sarah heeft een open blik, is vol wijsheid en heeft scherpe inzichten. Ze spiegelt en analyseert zonder te oordelen en laat je volledig in je waarde. Sarah weet daarbij helder te benoemen waar je aan kan werken om nog meer voldoening uit het leven te halen. Een gesprek vol waarde!

Daarna intens genoten van een heerlijke Lomi Lomi massage! De uitgebreide massage overtrof al mijn verwachtingen. Het was een verrassend afwisselende massage van langzaam - met oog voor details - tot heerlijk snelle golvende bewegingen. Geen zweverig gedoe maar wel heerlijk ontspannen. Sarah is erg professioneel en discreet; een vakvrouw! Een ontzettend warme persoonlijkheid en zeer attent; ze geeft de massage vol compassie en met volledige aandacht voor jou. Eigenlijk laat de massage zich moeilijk in woorden uitdrukken. Je moet het gewoon zelf een keer gaan ervaren. Dank je wel, Sarah!


Jan-Harmen de Goeijen | bedrijfsmentor | Zutphen

Ik ging met een open nieuwsgierigheid naar de Lomi Lomi massage. Het was een bijzondere ervaring: kwetsbaar maar tegelijk ook veilig en ontspannen door Sarah's respectvolle en liefdevolle bejegening. Ik had geen specifieke klachten of wensen, maar kan me goed voorstellen dat bij (vastzittende) lichamelijke klachten of emoties deze behandeling weer ruimte kan creeren om hiermee verder te kunnen. Even tijd voor jezelf en in contact met jezelf, waarbij alles mag zijn zoals het is. Bedankt Sarah!

De LomiLomi massage van Sarah was een hele fijne manier om te ontspannen en terug te keren naar een lichaam (en dus zelf) in rust. Sarah’s aanraking is kundig en dat is voelbaar. Een bezoek aan haar praktijk is een geschenk aan jezelf.

Ik heb een Lomi Lomi massage bij Sarah Mur ervaren als een heerlijk ontspanningsmoment. Ze werkt in een fijne ruimte vanuit een prachtig pand aan de IJsselkade in Zutphen. Daar werd ik vriendelijk ontvangen, we maakten een praatje en ik kreeg wat uitleg over de massage. De massage is heerlijk, zeer uitgebreid, maatwerk, echt anders dan een “gewone“ ontspanningsmassage en wordt begeleid door soms rustige en soms vrolijke levendige muziek. Dat vond ik verrassend en leuk. Dus behalve ontspanning had ik ook regelmatig een gevoel van opgewektheid en levendigheid.

Ik heb Sarah in haar omgang en massage als vriendelijk, zacht, vakkundig en respectvol ervaren. Ik voelde mij bij haar, zowel letterlijk als figuurlijk, in “goede handen”. Zo’n heerlijke Lomi Lomi ochtend of middag is naar mijn mening dan ook een echte aanrader.’

De Lomi Lomi behandeling van Sarah was voor mij een heerlijke én bijzondere ervaring. Alles klopt, de rust, de ruimte, de sfeer... Aan de warmte van Sarah geef je je moeiteloos over, kun je loslaten en genieten! Voor iedereen die een cadeau aan zichzelf wil geven is deze massage een hele bijzondere! Dank je wel Sarah!'

Mijn Lomi Lomi massage ervaring was echt heel fijn. Bij binnenkomst voelde ik direct het warme welkom in een fijne ruimte. Ik voelde me ook erg op mijn gemak bij de rustige warme persoonlijkheid van Sarah. De Lomi Lomi massage zelf was een heerlijke ervaring die ik iedereen zou gunnen die er echt voor open staat. De fijne aanraking voelde als uitgevoerd met veel aandacht en gevoel. Ik was erna echt opgeladen en heerlijk rustig. Kortom, een echte aanrader!

Een Lomi Lomi massage is heel anders dan wat ik van een massage kende. Zoveel liefdevolle aanraking en aandacht! Vanaf het moment dat je binnenkomt ervaar je totale rust. Ik ben zo vaak aan het vliegen en rennen. Hoeveel liefde en aandacht geef ik mijn lichaam echt? Sarah gaf het zoveel liefdevolle aandacht, zonder oordeel. Je komt je pijnpunten tegen, maar die mogen er gewoon zijn. Ik voelde me helemaal geborgen en zen!

Mijn eerste kennismaking met Lomi lomi was heel bijzonder. Al vaker heb ik een massage gehad, maar daar kun je deze massage niet mee vergelijken. Ik heb Lomi Lomi ervaren als echt lichaamswerk, je lichaam en geest kunnen tijdens deze massage alle zorgen, stress en gedachten laten varen.

Als je een keer iets anders wilt dan kan ik echt een Lomi lomi massage aanraden. Het is een cadeautje voor jezelf, wanneer je behoefte hebt aan totale ontspanning.

De Lomi Lomi Nui van Sarah was de eerste Lomi die ik ervoer. Ze heeft mijn lichaam met mijn ziel verbonden en heeft alles wat ik tot dan toe aan massage had ervaren ver overtroffen en mij een compleet nieuw gevoel van welzijn laten voelen. Ik heb sindsdien ook andere Lomi Lomi massages ervaren, maar nog geen enkele die bij die van haar in de buurt gekomen is. Dank je Sarah.

De verrassing was erg groot - ik kon voor het eerst in mijn leven echt ontspannen en loslaten. Lichamelijk en ook mentaal. Daarna voelde ik me helemaal anders, gewoon een fantastisch gevoel! Ik heb sindsdien regelmatig ook andere behandelingen ervaren, maar die Lomi Lomi ervaring bij Sarah was de intenste en aangenaamste!

Lomi Lomi massage ervaringen

Wil je ook een keer zo’n Lomi Lomi massage ervaring opdoen? Neem dan contact op of plan direct een afspraak in.

Op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomen