Lomi Lomi massage ervaringen
Wat anderen er over zeggen

Lomi Lomi massage ervaringen

Lomi Lomi massage,
een fantastische ervaring!

Eigenlijk zou massage geen luxe mogen zijn, of een hulpmiddel van de fysiotherapeut omdat het lichaam al vastgelopen is. Ik ben van mening dat het net als zuiver drinkwater en goed voedsel voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Er schijnt in Thailand een koning te hebben geleefd, die voor al zijn onderdanen 1x per week een massage verordende. Zo een wijs man…!

Een Lomi Lomi massage is niet te omschrijven – je moet gewoon een fantastische ervaring op willen doen!

Sarah Mur massage praktijk IJsselkade Zutphen

Sarah Mur | Lomi Lomi practitioner 

Lomi Lomi massage ervaringen

Ik heb een Lomi Lomi massage bij Sarah Mur ervaren als een heerlijk ontspanningsmoment. Ze werkt in een fijne ruimte vanuit een prachtig pand aan de IJsselkade in Zutphen. Daar werd ik vriendelijk ontvangen, we maakten een praatje en ik kreeg wat uitleg over de massage. De massage is heerlijk, zeer uitgebreid, maatwerk, echt anders dan een “gewone“ ontspanningsmassage en wordt begeleid door soms rustige en soms vrolijke levendige muziek. Dat vond ik verrassend en leuk. Dus behalve ontspanning had ik ook regelmatig een gevoel van opgewektheid en levendigheid.

Ik heb Sarah in haar omgang en massage als vriendelijk, zacht, vakkundig en respectvol ervaren. Ik voelde mij bij haar, zowel letterlijk als figuurlijk, in “goede handen”. Zo’n heerlijke Lomi Lomi ochtend of middag is naar mijn mening dan ook een echte aanrader.’

Anneke Maas, ondernemer ׀ Apeldoorn

De Lomi Lomi behandeling van Sarah was voor mij een heerlijke én bijzondere ervaring. Alles klopt, de rust, de ruimte, de sfeer... Aan de warmte van Sarah geef je je moeiteloos over, kun je loslaten en genieten! Voor iedereen die een cadeau aan zichzelf wil geven is deze massage een hele bijzondere! Dank je wel Sarah!'

Maaike Stoelinga, ondernemer ׀ Almen

Mijn Lomi Lomi massage ervaring was echt heel fijn. Bij binnenkomst voelde ik direct het warme welkom in een fijne ruimte. Ik voelde me ook erg op mijn gemak bij de rustige warme persoonlijkheid van Sarah. De Lomi Lomi massage zelf was een heerlijke ervaring die ik iedereen zou gunnen die er echt voor open staat. De fijne aanraking voelde als uitgevoerd met veel aandacht en gevoel. Ik was erna echt opgeladen en heerlijk rustig. Kortom, een echte aanrader!

Frank Jong, ondernemer ׀ Almen

Een Lomi Lomi massage is heel anders dan wat ik van een massage kende. Zoveel liefdevolle aanraking en aandacht! Vanaf het moment dat je binnenkomt ervaar je totale rust. Ik ben zo vaak aan het vliegen en rennen. Hoeveel liefde en aandacht geef ik mijn lichaam echt? Sarah gaf het zoveel liefdevolle aandacht, zonder oordeel. Je komt je pijnpunten tegen, maar die mogen er gewoon zijn. Ik voelde me helemaal geborgen en zen!

Miranda | Ellecom

Mijn eerste kennismaking met Lomi lomi was heel bijzonder. Al vaker heb ik een massage gehad, maar daar kun je deze massage niet mee vergelijken. Ik heb Lomi Lomi ervaren als echt lichaamswerk, je lichaam en geest kunnen tijdens deze massage alle zorgen, stress en gedachten laten varen.

Als je een keer iets anders wilt dan kan ik echt een Lomi lomi massage aanraden. Het is een cadeautje voor jezelf, wanneer je behoefte hebt aan totale ontspanning.

Albert van Overhagen | ondernemer/vastgoed beheerder | Utrecht

De Lomi Lomi Nui van Sarah was de eerste Lomi die ik ervoer. Ze heeft mijn lichaam met mijn ziel verbonden en heeft alles wat ik tot dan toe aan massage had ervaren ver overtroffen en mij een compleet nieuw gevoel van welzijn laten voelen. Ik heb sindsdien ook andere Lomi Lomi massages ervaren, maar nog geen enkele die bij die van haar in de buurt gekomen is. Dank je Sarah.

Paul de Cillia | coach en hotelmanager van Strandhotel am Weissensee | Oostenrijk

De verrassing was erg groot - ik kon voor het eerst in mijn leven echt ontspannen en loslaten. Lichamelijk en ook mentaal. Daarna voelde ik me helemaal anders, gewoon een fantastisch gevoel! Ik heb sindsdien regelmatig ook andere behandelingen ervaren, maar die Lomi Lomi ervaring bij Sarah was de intenste en aangenaamste!

Florian Schützenhofer | Magistratsbeamter | Wenen
Lomi Lomi massage ervaringen

Wil je ook een keer zo’n Lomi Lomi massage ervaring opdoen? Neem dan contact op of plan direct een afspraak in.

Op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomen