Over Sarah Mur
Waarom ik doe wat ik doe? Omdat ik kina’ole ben

Ken je dat? Dat waarom iets belangrijk voor je is of waarom je iets doet niet uit te leggen is? Want, waarom word je verliefd op een bepaalde persoon? Waarom voel je je op de ene plek thuis, en ergens anders niet? Waarom kan de schittering van de zon in het water je diep raken? Of de manier waarop iemand je hand vastpakt? Of de aanblik van een moederdier dat haar jongen beschermt?

Ik ben blij dat er mysteries zijn die wij niet doorgronden, en van mij mag dat zo blijven! Maar ook als we het niet precies uit kunnen leggen, voelen doen we het zeker, of iets klopt, of het goed zit.

Sarah Mur massage praktijk IJsselkade Zutphen

Sarah Mur | Lomi Lomi practitioner 

Waarom geef ik Lomi Lomi massage behandelingen? Omdat het voor mij klopt zo. Er bestaat daarvoor grappig genoeg een oud Hawaïaans woord: kina’ole. Dat woord betekent dat je het juiste doet, op de juiste manier, op het juiste moment, op de juiste plek, voor de juiste persoon, met de juiste intentie, met het juiste gevoel – meteen de eerste keer. En zo voelt het voor mij sinds ik 2015 met Lomi Lomi in aanraking ben gekomen. Ik voel me er thuis. Thuis in de Hawaïaanse kijk op het leven.

Sarah Mur Lomi Lomi practitioner Zutphen

De oude overleveringen vertellen in Hawaï, dat de Hawaïanen niet uit het paradijs werden verbannen, maar het paradijs naar de aarde meegenomen hebben! Ik houd van deze positieve levensinstelling en vind niks mooier dan tijdens een behandeling nieuwe levensvreugde bij mijn gasten te zien ontstaan. Alsof er een stukje paradijs mee naar huis gaat, zo te zeggen;))

De Hawaïaanse levensfilosofie gaat ervan uit, dat wij 100% zelf verantwoordelijk zijn voor ons leven, en dus voor dat, wat er op ons pad komt. Deze uitspraak kan erg confronterend zijn, vooral dan, wanneer het paradijs ver te zoeken is. Wat ik er echter prachtig aan vind, is dat het je ook 100% in je eigen kracht zet! Het is mijn ervaring dat om zo meer je bij jezelf bent, je je leven zelf in de hand neemt, en je je eigen beslissingen neemt, om zo beter je kunt omgaan met moeilijke situaties. Lomi Lomi brengt je terug naar de basis: naar jezelf.

 

Sarah-Mur-Lomi-Lomi-practitioner

Ik denk dat de grootste wijsheid in de simpelste dingen ligt. Het is zo basaal, dat we ertoe neigen over het hoofd te zien hoe belangrijk het is: aanraken. Als een baby niet wordt aangeraakt, dan gaat hij dood. Zo essentieel is het. Er zijn namelijk dingen die het lichaam begrijpt, maar het hoofd niet: die je kunt voelen, maar niet uit kunt leggen. 

Je kunt bijvoorbeeld proberen eenzaamheid weg te praten, of het gevoel niet mooi te zijn, of niet geliefd, niet gezien of niet aangenomen: mijns inziens lukt dat niet. Je moet het kunnen ervaren! Dát is de kracht van de Lomi. Bij een Lomi Lomi behandeling kun je de ervaring opdoen verbonden te zijn, mooi, geliefd, gezien te worden en zonder oordeel aangenomen te worden precies zo, zoals je bent.

Sarah Mur Lomi Lomi practitioner Zutphen

Er zijn dingen die je niet kunt uitleggen, ze liggen verder dan waar woorden bij kunnen: daar begint de lomi. Mensen te laten voelen hoe groots ze werkelijk zijn, dat is wat ik graag doe!

Graag nodig ik je uit om eens een Lomi Lomi ervaring op te doen!

Op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomen

Sarah Mur massage praktijk IJsselkade Zutphen

Sarah Mur 

Mensen die mij inspireren:

Gevolgde opleidingen (‘alle wijsheid zit niet in één school’;))):

Een Lomi Lomi massage is heel anders dan wat ik van een massage kende. Zoveel liefdevolle aanraking en aandacht! Vanaf het moment dat je binnenkomt ervaar je totale rust. Ik ben zo vaak aan het vliegen en rennen. Hoeveel liefde en aandacht geef ik mijn lichaam echt? Sarah gaf het zoveel liefdevolle aandacht, zonder oordeel. Je komt je pijnpunten tegen, maar die mogen er gewoon zijn. Ik voelde me helemaal geborgen en zen!

Doe nieuwe energie op met een
Lomi Lomi massage behandeling

Lomi Lomi massage ervaringen

Op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomen