Massage Zutphen

Ben je op zoek naar een massage Zutphen? Lekker ontspannen en van top tot teen verwend worden?

Ervaar dan een Lomi Lomi massage! Je wordt in de watten gelegd als in een luxe wellness resort, maar ik bied meer. Mijn behandelingen zijn echt maatwerk. Geniet van persoonlijke aandacht voor jou alleen en leer de meerwaarde kennen die het je geeft!

In mijn exclusieve praktijk voor Lomi Lomi massage Zutphen bied ik je een plek om bij te komen van zorgen en stress. Lomi Lomi massage komt uit de Hawaïaanse geneeskunst. Het is een behandeling waarbij je compleet ontspant, die nieuwe levensvreugde geeft én de kracht om de uitdagingen in het leven weer aan te gaan.

Sarah Mur massage praktijk IJsselkade Zutphen

Sarah Mur

massage zutphen Sarah Mur

Lomi Lomi Massage Zutphen

De massagepraktijk bevindt zich in een statig, net gerenoveerd pand aan de prachtige IJsselkade in het hart van Zutphen. Het is vanuit de gehele binnenstad met alle hotels en B&B’s goed te voet bereikbaar. Een Lomi Lomi massage behandeling is een prachtige aanvulling bij een oponthoud in Zutphen, of als korte vakantie als je even niet weg kunt 🙂 Je zult een wellness behandeling ervaren, zoals het bedoeld is; echt welbevinden tot diep binnenin. Door zo’n massage kun je helemaal ontspannen en loslaten.

Lomi Lomi massage Zutphen IJsselkade

Massage Zutphen

Lomi Lomi massage Zutphen
Praktijk Sarah Mur
IJsselkade 8
7201 HB Zutphen

Het beste van twee werelden

Ik verenig in mij twee werelden. Mijn loopbaan ben ik gestart in de wereld van het intellect en de wetenschap. Mijn analytische denkvermogen heeft mij gevormd. De vragen die ik had naar de kern van het menszijn, brachten mij meer naar mijn gevoel en intuïtie, waarin de dingen veel minder grijpbaar lijken. Zo smolten de twee werelden van ratio en gevoel samen. Mijn werkervaring in één van de meest gerenommeerde wellnesshotels in Oostenrijk legden tot slot de basis voor mijn ideeën voor mijn eigen praktijk.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of een afspraak inplannen? Neem gerust contact met me op. Ik ben je graag van dienst.

Op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomen

Sfeerimpressie massage praktijk

Sarah Mur massage praktijk IJsselkade Zutphen
Massage Zutphen Sarah Mur
Massage Zutphen Sarah Mur

Wat anderen zeggen

De Lomi Lomi behandeling van Sarah was voor mij een heerlijke én bijzondere ervaring. Alles klopt, de rust, de ruimte, de sfeer... Aan de warmte van Sarah geef je je moeiteloos over, kun je loslaten en genieten! Voor iedereen die een cadeau aan zichzelf wil geven is deze massage een hele bijzondere! Dank je wel Sarah!'