Vind levensgeluk door in je kracht te komen. Speciaal voor ondernemers

Wie wil er niet groeien en vooruitgang boeken in het leven? Dat wil jij als ondernemer toch ook? Ieder mens heeft een innerlijk verlangen om te groeien en levensgeluk te vinden. In onze samenleving lijkt het aan niets te ontbreken en toch zijn we ongelukkiger dan ooit. Het streven naar vooruitgang lijkt een hoge tol te eisen. Herken je symptomen als oververmoeidheid, rusteloosheid, slaapproblemen en stress? Dan is de kans groot dat de balans in je leven zoek is.

Onze focus is naar buiten gericht

Naar mijn mening wordt deze disbalans veroorzaakt, doordat de focus buiten jezelf ligt. Veel mensen zijn gericht op bevestiging en erkenning van anderen. We leven in een wereld die voortdurend naar buiten gericht is. 

Van jongs af aan hebben we geleerd om ons aan te passen aan de verwachtingen van anderen. Hierdoor streef je vaak doelen na die niet van jezelf zijn. Je boekt misschien wel vooruitgang, maar bent niet gelukkig. Terwijl groei en levensgeluk toch hand in hand gaan? Ja, maar pas als je echt weet wat je eigen behoeften en verlangens zijn kan groei ook voor levensgeluk zorgen!

hoe-stress-verminderen

Daarom inspireert de Hawaïaanse levensfilosofie mij zo enorm. Deze filosofie gaat ervan uit dat we zelf 100% verantwoordelijk zijn voor ons leven en voor dat wat er op ons pad komt. Dat kan natuurlijk erg confronterend zijn. Vooral dan, wanneer je grote zorgen of verdriet hebt. Maar als je zelf de volle verantwoordelijkheid neemt, dan kom je in je kracht te staan en neem je regie over je leven! 

Met een zingevingssessie leg je de focus naar binnen en word je in je kracht gezet. Dat doe ik door technieken toe te passen uit de traditionele Hawaïaanse geneeskunst. Door Lomi Lomi massage en ademhalingsoefeningen kun je die eigen kracht weer voelen en ervaren. Ervaar zelf hoe een zingevingssessie ervoor zorgt dat stress en vermoeidheid plaats gaan maken voor meer helderheid en levensgeluk. 

Hoe zo’n sessie eruitziet? 

Zingevingssessies worden altijd individueel op jou afgestemd en bestaan uit gesprekken, Lomi Lomi massages en andere technieken uit de Hawaïaanse geneeskunst. De eerste sessie duurt 150 minuten en wordt gevolgd door 5 sessies van 90 minuten op verschillende dagen. Zo heb je echt de tijd om tot jezelf te komen en te ervaren hoe vooruitgang, groei en levensgeluk samen kunnen gaan. 

Het tarief voor een zingevingstraject is € 1010,35 en is inclusief 21% BTW (€ 835- excl. BTW).

Op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomen

Ervaringen van anderen

Bij Sarah een uitgebreide 'Lomi Lomi zingevingssessie' gevolgd. We begonnen met een inspirerend en reflecterend gesprek over onderwerpen die voor mij belangrijk waren. Sarah heeft een open blik, is vol wijsheid en heeft scherpe inzichten. Ze spiegelt en analyseert zonder te oordelen en laat je volledig in je waarde. Sarah weet daarbij helder te benoemen waar je aan kan werken om nog meer voldoening uit het leven te halen. Een gesprek vol waarde!

Daarna intens genoten van een heerlijke Lomi Lomi massage! De uitgebreide massage overtrof al mijn verwachtingen. Het was een verrassend afwisselende massage van langzaam - met oog voor details - tot heerlijk snelle golvende bewegingen. Geen zweverig gedoe maar wel heerlijk ontspannen. Sarah is erg professioneel en discreet; een vakvrouw! Een ontzettend warme persoonlijkheid en zeer attent; ze geeft de massage vol compassie en met volledige aandacht voor jou. Eigenlijk laat de massage zich moeilijk in woorden uitdrukken. Je moet het gewoon zelf een keer gaan ervaren. Dank je wel, Sarah!

Lomi Lomi massage Zutphen IJsselkade

Bezoekadres

Lomilomi Praktijk Sarah Mur
IJsselkade 8
7201 HB Zutphen
Contact opnemen >

Openingstijden