Jezelf leren kennen, levensvreugde vinden

Al vaak ben ik in mijn leven gestruikeld over de vraag ‘wat wil je?’ Ik kom het thema voortdurend tegen. Alle mogelijke tips en trics voor het waarmaken van je dromen, het behalen van succes, het verdienen van heel veel geld… maar wat als je die ene vraag nou niet weet te beantwoorden? Als je niet weet wat je droom is? Als je niet weet wat je wilt? Hoe kom je daar dan achter?

Ook worden we overspoeld met success stories. Deze leggen de lat voor wat je zou kunnen willen vreselijk hoog. Ze geven je al helemáál het gevoel te falen als je nog niet eens het eerste kleine doel voor ogen hebt. Ga maar meteen voor de sterren!

Ik ben het er helemaal mee eens trouwens: ga voor de sterren! Maar wel voor jouw sterren!

jezelf leren kennen

Jezelf leren kennen

Hoe je die vindt? Mijns inziens is er maar één antwoord: jezelf leren kennen.

Sluit je af voor alles wat van buiten komt en keer naar binnen. Weet ik ‘heel in het klein’ wat ik nú wil? Neem ik mijn gevoelens waar? Ben ik in contact met mijn lichaam? Leef ik mijn leven?

Ontdek jezelf! Je bent zoveel meer dan een denkend stel hersenen! Ervaar je lichaam, je geest én je ziel! Adem! En als je dan heel stil bent en goed luistert, dan zul je merken dat je jezelf kunt horen. Dat je diep van binnen weet wat je wilt, maar dat je je wensen diep begraven hebt. We zijn vaak zo gewend ons aan de wereld buiten onszelf aan te passen dat we helemaal niet meer in verbinding zijn met het wezenlijke binnen in ons.

Levensgeluk vinden

Als jij in verbinding bent met je hele wezen, dan vind je je weg en levensgeluk vanzelf. En gebruik dan al die tools en tips die je worden aangeboden als je dat wilt. Maar alleen dan!

Er zijn dingen die je niet kunt uitleggen, ze liggen verder dan waar woorden bij kunnen: daar begint de lomi. Mensen te laten voelen hoe groots ze werkelijk zijn, dat is wat ik graag doe!

Graag nodig ik je uit om eens een Lomi Lomi ervaring op te doen!

Op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomen

Sarah Mur massage praktijk IJsselkade Zutphen

Sarah Mur